Selectienieuws Beerschot Wilrijk - OHL

17 november 2017
© www.voetbalbelgie.be
Fusieclub KFCO Beerschot Wilrijk won de eerste periodetitel in 1B. Op de eerste speeldag van de tweede periode gingen 'de Mannekes' echter met 4-0 onderuit op bezoek bij Cercle Brugge. Zaterdag nemen de troepen van Marc Brys het in eigen huis op tegen Oud-Heverlee Leuven.

"KFCO Beerschot Wilrijk recupeert met Fessou Placca (terug uit Togo), Denis Prychynenko (voetwonde) en waarschijnlijk ook Jan Van den Bergh (knieblessure genezen - maar toch nog een ultieme fitheidstest) drie belangrijke pionnen. En dat scheelt zaterdagavond allicht een slok op de borrel", aldus de fusieclub via het officiële clubkanaal.

Voor Mo Messoudi en Tom Pietermaat komt OHL nog iets te vroeg. Het duo hoopt volgende week voluit bij de groep aan te sluiten. Youssef Boulaouali (revalidatie), Jacques Zoua (trainingsachterstand) en Richard Mbombo (niet speelgerechtigd) zijn nog langere tijd onbeschikbaar.

De selectie: Romo, Steelant, François, Dom, Prychynenko, Swinkels, Diarra, Van den Bergh (?), De Jonghe, Van Hyfte, Ragolle, Ekangamene, Essikal, Schaessens, Octavio, Maes, Losada, Placca, Hoffer


MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes