Anderlecht niet meer te koop?

24 november 2017
© www.voetbalbelgie.be - DC
Het nieuws sloeg in als een bom: RSC Anderlecht stond te koop. Alisher Usmanov liet weten ge´nteresseerd te zijn. Het duo Paul Gheysens-Wouter Vandenhaute zou 75 tot 100 miljoen euro bieden. Er zou nog een Rus Anderlecht willen kopen. Maar staat de club nog wel te koop?

Volgens Peter Vandenbempt is Roger Vanden Stock geschrokken van de reacties. Een deel van de fans en sponsors vinden het maar niets dat Anderlecht in buitenlandse handen zou komen. En wat met Paul Gheysens, geldschieter van Antwerp FC?

"Een maand geleden was Vanden Stock volgens intimi mentaal helemaal klaar om zijn club te verkopen, nu zijn er die menen te weten dat hij eraan denkt om alles af te blazen en nog enkele jaren voort te doen", stelt Peter Vandenbempt in Het Nieuwsblad.

"Van alle kanten wordt Roger Vanden Stock belaagd, met vragen, bedenkingen en vrijblijvend of dwingend advies. Hij heeft het gevoel dat hij in een groot spel terechtgekomen is waarin hij wel (ÚÚn van) de hoofdrolspeler(s) is, maar waar hij maar moeilijk nog controle over heeft. Geen situatie waarin een 75-jarige en zijn familie willen verzeild geraken."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes