Keeperstrainer STVV kon naar Club Brugge

06 december 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Geen Jan Van Steenberghe meer bij Club Brugge. De samenwerking werd na vier jaar stopgezet, op aangeven van Ivan Leko. Het klikte niet. Tomislav Rogic is zijn opvolger. Een landgenoot van Leko.

De 42-jarige Tomislav Rogic werkte bij Hajduk Split, Zenit Sint-Petersburg en Shaktar Donetsk. Hij is toe aan zijn eerste avontuur in West-Europa.

Ivan Leko nam eerst ontact op met Jos Beckx. Dat gebeurde ook al toen Leko een contract tekende bij Club Brugge. Edward Still trok mee naar Brugge, Jos Beckx bleef STVV trouw. Toen STVV in november in het Jan Breydelstadion speelde, kreeg hij opnieuw de vraag over te stappen naar Blauw-Zwart. En nu was er een derde poging.

"Mijn ouders hebben me nodig, daarom is een verhuis naar West-Vlaanderen voor mij niet mogelijk", stelt Jos Beckx in Het Belang van Limburg. "Club heeft in de zomer al veel inspanningen gedaan om me te overhalen, maar nogmaals: ik heb het goed bij STVV."

Wie moet in doel staan bij Club Brugge?

Bekijk resultaten
Lees verder: Leko greep naast eerste keuze als keeperstrainer: Hij kende mijn antwoord https://www.blauwzwartfans.be/?p=50783

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar n moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je f te vroeg, f te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes