AA Gent wil kern afslanken

06 december 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Het Europese avontuur eindigde al in de voorronde, de nationale competitie en de Beker van België blijven over voor AA Gent. Tel daar nog de terugkeer van Thomas Foket en Renato Neto bij, die geen groen licht kregen bij de medische keuring, en je komt aan een te grote spelerskern.

Thomas Foket sloot weken geleden terug bij groep aan en kwam al in actie. Kenny Saief is ook terug inzetbaar. Renato Neto werkt hard aan zijn herstel. Yves Vanderhaeghe wil verder met een werkbare situatie.

Tesfaldet Tekie tekende tot 2021 bij. De 20-jarige middenvelder zou op huurbasis aan de slag gaan bij het Zweedse Österunds FK.

Abdoubakary Koita (19) en Thibault De Smet (20) zouden ook mogen uitkijken naar een andere club, meldt Niels Poissonier, via Twitter. Beide spelers mochten zich dit seizoen nog niet tonen in de Pro League.

Er zijn nog spelers die weinig aan spelen toekomen. Lucas Schoofs zit ook aan 0 speelminuten. Hij werd vorig seizoen uitgeleend aan OH Leuven. Siebe Horemans mocht afgelopen zomer niet weg en zit aan 76 minuten. Noë Dusenne kwam van het Italiaanse Crotone over en speelde drie keer in september mee.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes