Versterking voor Anderlecht? Van Holsbeeck is duidelijk

06 december 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Anderlecht heeft enkel nog de competitie en de club weet dat Hein Vanhaezebrouck er in januari versterking bij wil. Manager Herman Van Holsbeeck blikte alvast vooruit.

"Als je onze ploeg de laatste weken bekijkt, is het een kwestie van vertrouwen bij een aantal spelers. Dan spreek ik vooral over het aanvallende compartiment en vooral de spitsen. We creëren wel voldoende kansen, maar hebben het nog altijd moeilijk om het af te maken. Dat is een werkpunt en we zullen in januari in eer en geweten bekijken wat er kan gebeuren. Ik denk dat er in deze groep niet zoveel nodig is. Alleen moet het er in januari "boenk" op zijn. Dan denk ik dat Anderlecht gewapend is om te strijden voor de 35e titel", zegt hij aan Sporza.

Stanciu weg?
Aan uitgaande zijde kan er ook wel wat gaan bewegen. "Ik hoor dat die kern te groot is. Maar we zullen met de coach een analyse maken in de komende dagen en weken en kijken wat we nodig hebben om onze doelstelling te behalen en dat is kampioen worden." Onder meer spelers als Nicolae Stanciu, Robert Beric en Alexandru Chipciu komen nog amper aan de bak.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes