Geen transfergekte bij Anderlecht

06 december 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Na de Beker van BelgiŽ is ook de Champions League afgelopen voor Anderlecht. Om het met de woorden van Johan Cruijff te zeggen: 'elk nadeel heb ze voordeel'. Anderlecht kan zich nu voluit toeleggen op de strijd voor een nieuwe landstitel. Daar hoort ook wat transfergeweld bij.

Vorig weekend sloop Anderlecht twee punten dichterbij op Club Brugge, dinsdag volgde een 0-1 overwinning tegen de Schotse kampioen Celtic. Dat zorgt voor nieuwe strijdlust.

"De focus ligt nu voluit op de landstitel", citeert LDH manager Herman Van Holsbeeck. "Je merkt dat er een positieve evolutie in onze prestaties zit. Een aantal spelers missen nog wat vertrouwen, zoals onze aanvallers. Deze ploeg heeft niet veel nodig om een stap vooruit te zetten. Er zal in de winterstop misschien wel iets bijkomen. Spelers die een meerwaarde brengen. Dan is Anderlecht klaar voor de titelstrijd."

Zondag speelt Anderlecht thuis tegen de nummer twee Sporting Charleroi. Op zondag 17 december volgt Club Brugge-Anderlecht. Twee belangrijke matchen in de strijd voor de landstitel.

Daarna volgen nog twee thuismatchen tegen Eupen en AA Gent.


MW

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Hollanders liggen er uit en wij zijn nummer 1, laat ons even blij zijn."

Vincent Kompany

Meer voetbalquotes