Dries Mertens weet dat het terug beter moet

07 december 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Teleurstelling bij Napoli. Manchester City pakte geen punten bij Shaktar Donetsk, en Napoli ging zelf kopje onder in de Kuip. Feyenoord haalde het met 2-1. Dus geen achtste finales in de Champions League voor Dries Mertens en zijn ploegmaten.

Een tweede klap in minder dan een week tijd, want Napoli leed vrijdag een nederlaag tegen Juventus.

"Het was een lastige wedstrijd tegen Feyenoord. We hoorden ook dat Shakhtar op voorsprong stond tegen City. We moeten nu terugkeren naar Napels en ons alleen druk maken over het volgende duel. Voor iedereen is dit een lastige situatie. Het zal veel beter moeten. Tegen Feyenoord hadden we de kansen om de 0-2 te scoren, maar we maakten het niet af."

"De laatste tijd spelen we niet ons beste voetbal. Na een jaar waarin we het zó goed deden, gaat het nu wat moeilijker. We willen zo snel mogelijk terugkomen op ons oude niveau", stelt de Rode Duivel tegenover Mediaset Premium.

"Natuurlijk heerst er teleurstelling in de spelersgroep. Maar we moeten niet vergeten hoe goed we gespeeld hebben, en ons realiseren dat we snel weer terug op dat niveau kunnen spelen."

Napoli staat in de Serie A op de tweede plaats, op één punt van Juventus, en overwintert in de Europa League.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je supporters het gevoel geeft dat ze klanten zijn, ben je verloren."

Manager Borussia Dortmund

Meer voetbalquotes