Aad de Mos heeft transfertip voor Anderlecht

07 december 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Herman Van Holsbeeck gaf na de 0-1 overwinning tegen Celtic aan dat Anderlecht op de goede weg zit. Met n of twee gerichte aankopen zou Anderlecht voluit voor de landstitel kunnen strijden.

De topprioriteit is een spits die het doel weet te staan. Richmond Boakye scoort blindelings bij Rode Ster Belgrado. Maar hij kost 5 miljoen euro. Aleksandar Mitrovic speelde al bij Anderlecht en zit zijn tijd te vergooien op de bank of in de tribune bij Newcastle United.

"Er is al een keer sprake van geweest en volgens mij moet Anderlecht Mitrovic proberen halen. Dat is iemand die hen op huurbasis kampioen kan maken", stelt Aad de Mos bij Q2. "Bij PSV deed Marco van Ginkel net hetzelfde. Die krijgt geen kans bij Chelsea, maar is zo belangrijk voor PSV."

De 23-jarige Aleksandar Mitrovic lukte in 2013/2014 zestien goals in het shirt van Anderlecht. In zijn tweede seizoen in de Pro League kwam hij aan twintig treffers.

Bij Newcastle United pikte hij negen goals in 34 wedstrijden in de Premier League mee. Vorig seizoen liep het minder vlot in de tweede afdeling, met vier treffers.

Mitrovic verdween dit seizoen helemaal uit beeld, met vijf korte invalbeurten. In die 87 minuten wist hij wel een keer te scoren. Dat deed hij ook een keer in de League Cup.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je succes wilt hebben, moet je er elke keer voor gaan. Niet enkel op de grote momenten."

Hein Vanhaezebrouck

Meer voetbalquotes