Zidane bevestigt transferplannen Real Madrid

07 december 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Real Madrid sloot de groepsfase in de Champions League af met een 3-2 zege tegen Borussia Dortmund. De Koninklijke eindigt echter niet als groepswinnaar want Tottenham Hotspur sprokkelde drie punten meer. Ook in de nationale competitie moet Real Madrid achtervolgen. Dat zorgt voor transferspeculaties.

Zinedine Zidane licht een tipje van de sluier op. "In januari hebben we de kans om spelers te kopen en dat gaan we misschien wel doen", stelde de Franse trainer op de persbabbel na de overwinning tegen Borussia Dortmund.

"We zullen wel zien wat er gaat gebeuren, maar we hebben de kans om de selectie veder te versterken. De komende weken zullen we daar goed over nadenken."

"Een nieuwe Champions League-trofee is nog heel ver weg", zegt hij op de clubwebsite. "Het belangrijkste is dat we geplaatst zijn voor de volgende ronde. Nu gaan we ons focussen op de andere competities."

De heenwedstrijden van de achtste finales worden gespeeld op 13, 14, 20 en 21 februari. De returns op 6,7, 13 en 14 maart.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Trainers zeggen vaak dat ze niet op een job azen uit respect voor de collega die er aan de slag is. Dat is bullshit!"

Arnar Vidarsson

Meer voetbalquotes