Klopp na 7-0 zege: "Een fijne avond"

07 december 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Liverpool maakte op de laatste speeldag van de groepsfase in de Champions League brandhout van Spartak Moskou. Het werd liefst 7-0 op Anfield. Met 12 op 18 eindigen de Reds bovenaan in groep E. Sevilla stroomt ook door met 9 punten.

Voor Liverpool was het de tweede 7-0 zege in de groepsfase! De uitmatch tegen het Sloveense Maribor Branik eindigde op dezelfde score. In zes duels lukten Philippe Coutinho en zijn ploegmaten liefst 23 doelpunten.

Bij de rust was het 3-0. De 54.074 toeschouwers kregen daarna nog vier doelpunten te zien. Coutinho trof vier keer raak. Mané (2x), Firmino en Salah scoorden ook tegen de Moskovieten.

"We hebben prachtige goals gemaakt, maar er zullen nog lastige momenten volgen dit seizoen. Dit was natuurlijk een fijne avond", bekijkt Jürgen Klopp het door een nuchtere bril.

"Als we op deze manier spelen, kunnen we een echte dreiging vormen voor andere teams in de volgende ronde. Toch hebben we dit seizoen met deze spelers in sommige wedstrijden ook niet gescoord. Dat is hoe het werkt.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je supporters het gevoel geeft dat ze klanten zijn, ben je verloren."

Manager Borussia Dortmund

Meer voetbalquotes