Bob Peeters trainer en analist

07 december 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
PlaySports verzekerde zich van een belangrijk aandeel van de televisierechten van het Belgisch voetbal en strikte Bob Peeters als analist. Maar de voormalige Rode Duivel gaat terug bij KVC Westerlo aan de slag als trainer.

Peeters liet het aanbod van Westerlo een nacht bezinken en kwam daarna snel tot een akkoord met Herman Wijnants. Daar hoort inspraak in het transferbeleid bij. En Bob Peeters mag als analist actief blijven. Wel één keer per week en niet langer een volledig weekend. Bij PlaySports moeten ze dus op zoek naar een extra analist.

De 43-jarige Bob Peeters was beloftentrainer bij AA Gent en debuteerde als hoofdtrainer bij Cercle Brugge. Via AA Gent, Waasland-Beveren, Charlton Athletic en Lokeren belandde hij op 15 november 2015 bij KVC Westerlo. Hij volgde er Harm van Veldhoven op en wist de Kemphanen in eerste klasse te houden.

In het volgende seizoen schoot Westerlo niet goed uit de startblokken. Peeters moest op 13 september 2016 zijn spullen pakken. Een beslissing van Vic Swerts, baas van hoofdsponsor Soudal en toen bezig met de overname van de club. Een verhaal dat uiteindelijk afgeblazen werd.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes