EXCL – Speler verlaat KV Kortrijk: "Dat is zeker een optie"

11 december 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be
KV Kortrijk nam eind juli afscheid van Thanasis Papazoglou. De Griekse aanvaller werd uitgeleend aan het Noorse Aalesund FK en dat avontuur is nu afgelopen.

Papazoglou speelde er 12 competitiewedstrijden: hij scoorde er 3 keer en was ook goed voor 3 assists. Aalesund degradeerde echter en een verlengd verblijf is daardoor geen optie. "Papazoglou deed het goed met drie goals en drie assists, hij vond er zijn vorm terug en speelde er bijna altijd, dat was zeer belangrijk. Jammer genoeg wist de club zich niet te handhaven en degradeerden ze", zegt zijn zaakwaarnemer Paschalis Tountouris aan onze redactie.

Einde contract

De spits, die vorig seizoen ook al werd uitgeleend aan Roda JC, keert terug naar het Guldensporenstadion. Daar zal hij echter niet lang blijven.

 "Hij heeft nog zes maanden contract bij Kortrijk en we bekijken nu de opties voor een volgende stap. Uiteraard is een transfer naar een Belgische club een optie die we zeker zullen bekijken. Ik kreeg al enkele telefoontjes, maar momenteel is er nog niets concreet."

Kortrijk plukte de 29-jarige aanvaller in de zomer van 2015 gratis weg bij Atromitos. Zijn eerste seizoen was degelijk met 9 goals in 36 competitiewedstrijden. Nadien ging het minder goed met 10 wedstrijden en 0 goals en in januari 2017 werd hij uitgeleend aan Roda, waar hij 1 keer scoorde.Claudio Reulens

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes