Vandenbempt vreest voor Anderlecht tegen Club

14 december 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Zondag is het Club Brugge-Anderlecht, tenzij de weergoden daar anders over beslissen. Anderlecht leed een 1-3 nederlaag tegen Charleroi en trekt met een achterstand van tien punten naar het Jan Breydelstadion.

In de vorige 70 thuismatchen wist Club Brugge minstens één keer te scoren. In die lange periode zitten ze aan gemiddeld 2,57 doelpunten. Anderlecht scoort moeilijk en kent problemen achteraan.

De kans dat Kara Mbodj speelklaar geraakt is klein. Olivier Deschacht is geschorst. Op het middenveld valt mogelijk Adrien Trebel weg, die veel defensief werk verrichte op het middenveld.

"Anderlecht was tegen Charleroi zo lek als een zeef", stelt Peter Vandenbempt bij Sport/Voetbalmagazine. "Kara blijkt een onmisbare pion en als Spajic begint te zwemmen maakt hij vooral veel onnodige (en gevaarlijke) overtredingen."

"Aan de vooravond van een bezoek aan een ploeg die vlot de ruimtes vindt en bespeelt én makkelijk scoort, is dat een verontrustende gedachte voor een -ja toch?- kandidaat-kampioen."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Trainers zeggen vaak dat ze niet op een job azen uit respect voor de collega die er aan de slag is. Dat is bullshit!"

Arnar Vidarsson

Meer voetbalquotes