AFSCHEID! Ciman schrijft open brief

14 december 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Laurent Ciman en zijn familie voelden zich prima in Canada en bij Montréal Impact. In zijn contract stond echter niet vermeld dat hij niet naar een andere club getransfereerd mocht worden, zonder zijn toestemming. Hij moet dus naar Los Angeles verhuizen. Daar hoort een open brief bij.

"In het voetbal kan alles snel gaan, vaak te snel. De ene avond val je in slaap in Montréal en de volgende dag lige je met je voeten in Los Angeles. Waarom niet?"

"Ik ben ervan overtuigd dat toeval niet bestaat. Dit avontuur komt er niet zomaar", schrijft de 32-jarige Rode Duivel.

"Het lot brengt mij naar Californië, om een nieuw hoofdstuk in mijn carrière te beginnen. Ik moet Montréal dus verlaten, zonder afscheid te kunnen nemen. Ik wou jullie dolgraag bedanken, ook om jullie te vertellen dat ik met fierheid jullie kleuren verdedigd heb, en om jullie trots te kunnen maken."

"Ik belandde op een winteravond in Canada, sorry in Quebec, en leerde een fantastische stad kennen, Montréal. Ik werd snel verliefd op haar straten, haar geur, de inwoners, de geschiedenis. Twee jaar geleden was Montréal een grote onbekende voor mijn familie. Nu maakt ze deel van ons uit. We zullen dit avontuur nooit vergeten. Niemand kan ons dat afpakken."

"We zullen elkaar terugzien, misschien in een ander shirt, maar door mijn aders en hart stroomt het bloed van Montréal. Dit is geen afscheid, wel een tot ziens. In het voetbal gaat alles razendsnel... Ik kom terug."

Uw generaal, Laurent

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Hollanders liggen er uit en wij zijn nummer 1, laat ons even blij zijn."

Vincent Kompany

Meer voetbalquotes