Teodorczyk is geruchten en kritiek beu

15 december 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Lukasz Teodorczyk is nog een schim van de goalgetter van vorig seizoen. De Poolse spits haalde wel het nieuws met minder fraaie zaken. De middelvinger naar fans van Club Brugge, natrappen naar Joseph Aidoo. Volgens een Poolse journalist zou hij overhoop liggen met enkele ploegmaten. Teodorczyk vindt het welletjes.

"Ik heb de laatste tijd veel foute informatie over mezelf gelezen", stelt Lukasz Teodorczyk via zijn Facebookpagina. "Tot nu toe negeerde ik die berichten, maar ik vind het tijd om voor verduidelijking te zorgen. Het is niet omdat het momenteel op het veld minder loopt, dat men die prestaties ongestraft kan gebruiken om valse info te verspreiden."

Volgens een Poolse journalist kan Teo niet meer door één deur met enkele ploegmaats, maar daar is volgens de spits zelf niets van aan. “Ik zou willen dat die redacteur contact opneemt met mijn makkers, die ik zogezegd de hand niet schud. Ik heb een goed contact met alle jongens in de kleedkamer."

Ook de middelvinger aan het adres van de fans van Club Brugge kwam aan bod. “Ik besef dat dat geen welopgevoed gedrag was. Ik ben er dan ook niet trots op, maar ik zou graag hebben dat die kwestie nu wordt afgesloten. Het is gewoon gebeurd omdat ik mijn familie niet wil laten beledigen. Ook mijn natrap (aan Aidoo van KRC Genk, nvdr) kwam er in een vlaag van frustratie. Ik heb me daar evenwel voor verontschuldigd en ben gestraft.”
Scoren

Tot slot is Teodorczyk hoopvol voor de toekomst. “Ik voel dat ik binnenkort opnieuw aan scoren zal toekomen. Wat me nu overkomt, gebeurt met de allerbeste, maar dat mag geen reden zijn om slecht over mij te schrijven. Ik blijf in elk geval hard werken. En zoals jullie allemaal weten: hard werk loont altijd. We moeten gewoon geduld hebben."

In 15 competitiematchen wist hij 3 keer te scoren. Vorig seizoen kwam hij op 22 goals in 38 duels uit.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Trainers zeggen vaak dat ze niet op een job azen uit respect voor de collega die er aan de slag is. Dat is bullshit!"

Arnar Vidarsson

Meer voetbalquotes