Lokeren nu al op voorsprong tegen Waasland-Beveren?

15 december 2017
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Zaterdagavond is het Lokeren tegen Waasland-Beveren. Een duel tussen kat en hond. Water en vuur. Lokeren is aan zet, want ze spelen thuis en ze staan lager geklasseerd.

Peter Maes kreeg na de 3-1 nederlaag tegen Club Brugge een week de tijd om zijn ploeg voor te bereiden op de Wase derby. Waasland-Beveren kwam woensdagavond nog in actie in de Beker van België.

120 minuten op een verzopen speelveld, waarvan 30 minuten met tien tegen elf, dat kruipt in de kleren. De ploeg van Philippe Clement sneuvelde ook nog in de penaltyreeks, wat op mentaal vlak kan door wegen.

"We zullen dit zaterdag nog voelen. In het lichaam, de benen. Maar in het hoofd moeten we die match vergeten", stelt de Luxemburgse international Laurent Jans in Het Laatste Nieuws

"We verloren van Genk, op een dramatische manier, maar we moeten professioneel zijn en de knop omdraaien naar morgen toe. Het is een héél belangrijke match, eentje die we nooit mogen we verliezen. Iedereen weet wat er op het spel staat en we zullen er alles aan doen om die te winnen."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes