Verhaeghe onthult transferplannen: "Voor hem zoeken we een oplossing"

16 december 2017
instagram
Club Brugge staat autoritair aan de leiding in de Jupiler Pro League, maar toch zal Blauw-Zwart zich in januari roeren op de transfermarkt. Dat bevestigde voorzitter Bart Verhaeghe aan La Dernière Heure.

Aan in- en uitgaande zijde staat er wat op til in het Jan Breydelstadion. "We gaan proberen al enkele spelers voor volgend seizoen te halen. Januari is een goede periode om spelers uit Zuid-Amerika aan te trekken", aldus de voorzitter. Vorig jaar haalde Club Helibelton Palacios en German Mera naar Brugge.

Lior Refaelov trekt deze winter dan weer de deur van Jan Breydel achter zich dicht. "Club Brugge respecteert al zijn spelers en zeker zij die de club al veel bijbrachten. Ondanks zijn situatie blijft hij een voorbeeld. Als het moment komt, gaan we een oplossing zoeken voor hem die iedereen tevreden stelt. Dat verdient hij", besluit Verhaeghe.

De 31-jarige Refaelov ligt nog tot 2019 onder contract. De kans is groot dat hij terugkeert naar Israël. Zowel zijn ex-club Maccabi Haifa als Maccabi Tel Aviv tonen interesse in de flankspeler.

LVDC

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes