Boskamp geeft Martinez raad: "Laat deze Rode Duivels thuis"

16 december 2017
instagram
Johan Boskamp volgt het binnen- en buitenlandse voetbal op de voet en ook de Rode Duivels laten hem niet koud. Met het oog op het WK van volgend jaar laat de analist alvast weten wie hij niet zou meenemen naar Rusland.

Zo heeft Laurent Ciman geen goede indruk achtergelaten bij de Rotterdammer. "Op basis van de twee meest recente oefenwedstrijden van de Rode Duivels tegen Mexico en Japan vind ik niet dat Ciman erbij moet zijn", aldus de goedlachse Nederlander aan Het Belang van Limburg.

Ook Christian Kabasele heeft 'Bossie' nog niet kunnen overtuigen. "Datzelfde kan gezegd worden van Christian Kabasele. Bij Watford komt hij er nu wel een beetje door, maar bij België viel die kei hard door de mand."

Thomas Vermaelen ziet zijn kansen op een selectie dan weer stijgen. "Bondscoach Roberto Martinez zal opgelucht zijn geweest met het nieuws uit Spanje: Vermaelen speelt de laatste tijd veel en goed bij Barcelona", merkt Boskamp op.

Voor één Rode Duivel in het bijzonder ziet Boskamp een sleutelrol weggelegd. "Het is nu nog te hopen dat Kompany een keer fit geraakt. Ik weet wel dat hij waarschijnlijk niet een heel WK blessurevrij blijft, maar Vince is zo belangrijk voor de groep", besluit de ex-coach.

LVDC

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik wil een team met inzet zien. Het talent hebben we, maar alleen daarmee komen we er niet."

Roberto Martinez

Meer voetbalquotes