Pirard over stap hogerop: "Dt blijft de ultieme droom"

16 december 2017
instagram
Lucas Pirard is aan een uitstekend seizoen bezig bij STVV. De doelman heeft zich al op de radar van KAA Gent en Standard gespeeld. Wanneer zet hij de stap hogerop?

Afgelopen zomer toonden de Buffalo's al concrete belangstelling, maar Pirard weigerde. "Die interesse van Gent is weggebd. Ik ben er totaal niet mee bezig. Ik kan natuurlijk zeggen wat ik wil, maar ik zweer het je: het is windstil", aldus de beloftevolle keeper.

Ook een transfer in januari zit er voorlopig niet in. "Tenzij Philippe Bormans of mijn manager informatie achterhoudt, maar dat geloof ik niet. Ik zit goed bij STVV, ik speel als tweentwintigjarige. En ik heb in het begin van het seizoen nog een nieuw contract getekend tot 2020", gaat Pirard verder.

Het sluitstuk van de Kanaries is zijn ex-club Standard daarentegen nog niet vergeten. "Ik weet dat ik vorig jaar gezegd heb dat ik ooit graag eerste doelman zou worden bij Standard, maar mensen moeten niet denken dat het een obsessie is. Ik houd alle deuren open."

Pirard houdt voorlopig dus nog de boot af. "Natuurlijk wil ik ooit die stap hogerop zetten. Maar dit is niet het moment, al zal ik luisteren als een club concrete interesse toont. Maar dat kan net zo goed een buitenlandse piste zijn. De Engelse of de Duitse competitie, dt blijft de ultieme droom", besluit hij.


LVDC

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes