Vanaken het zwarte beest van Anderlecht

17 december 2017
instagram
Als Hans Vanaken scoort tegen Anderlecht pakt zijn ploeg de drie punten. Dat lukte twee keer in het shirt van Lokeren en twee keer bij Club Brugge. De teller komt op vijf te staan. Vanaken bekroonde zijn sterke match met het vijfde doelpunt (5-0).

Vanaken was de regisseur van dienst. Balvast, goed tussen de lijnen spelend, aanspeelpunt, rustbrenger. In de 87ste minuut kopte hij de 5-0 binnen. Jelle Vossen gooide de bal - vanuit buitenspel - voor doel en de vrijstaande Vanaken knikte naast Frank Boeckx binnen.

Hans Vanaken scoorde vorig seizoen, op 23 oktober 2016, in de negende minuut tegen Anderlecht. Vormer en Teodorczyk troffen toen ook raak (2-1).

In het seizoen 2015/2016 werd het 4-0 voor Club Brugge, met goals van Diaby (2x), Vanaken en Simons.

Toen Vanaken bij Lokeren speelde, leverde een doelpunt tegen Anderlecht ook drie punten op. Lokeren won op 28 juli 2013 met 2-3 in Anderlecht. Vanaken nam twee goals voor zijn rekening. Op 21 februari 2014 werd het 2-1.

Vanaken zit nu aan vijf wedstrijden in eerste klasse waarin hij scoorde tegen Anderlecht. Vijf keer leverde dat een overwinning op.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes