Mignolet boekt ruime zege met Liverpool

17 december 2017
instagram
Liverpool spoelde de teleurstelling na het gelijke spel tegen Everton door met een 0-4 overwinning in Bournemouth.

De ploeg van Jrgen Klopp stijgt door de driepunter weer over Arsenal en Burnley heen en heeft de vierde positie in handen.

Coutinho opende na twintig minuten spelen de score, terwijl hij daarvoor ook al dicht bij de eerste treffer was. Een knappe vrije trap van de Braziliaan spatte echter uiteen op de paal naast Asmir Begovic. De Bosnir had even later echter geen antwoord op een schot van de Braziliaan, die zichzelf met een fraaie solo vrijspeelde. Niet veel later moest de doelman opnieuw de bal uit het net vissen nadat Dejan Lovren van dichtbij raak kopte.

Jermaine Defoe kreeg een dikke vijf minuten voor rust een goede kans om zijn ploeg weer terug in de wedstrijd te helpen, maar trof de paal. Door toedoen van Mohamed Salah zochten the Cherries met een nog dikkere achterstand de kleedkamer op: de Egyptenaar trok naar binnen, bleef knap op de been en schoot raak. In de tweede helft nam Liverpool, dat met Georginio Wijnaldum op het middenveld speelde, iets gas terug.

De enige treffer na de thee kwam ruim twintig minuten voor tijd uit een kopbal van Roberto Firmino. De ploeg van Nathan Ak kwam vlak daarvoor wel goed weg toen Alex Oxlade-Chamberlain nadat hij zelf de bal had veroverd hard op de paal schoot. In de slotfase gunde Klopp Salah en Firmino respectievelijk nog twintig en vijftien minuten rust en werd ook Coutinho vlak voor het laatste fluitsignaal naar de kant gehaald.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar n moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je f te vroeg, f te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes