Geen sfeeracties meer bij Club Brugge

05 januari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Na dit seizoen zullen er mogelijk geen tifo's meer te bewonderen zijn bij de thuismatchen van Club Brugge. De sfeergroep Blue Army houdt het in september - bij de viering van het twintigjarige - voor bekeken.

De huidige bestuursgroep van Blue Army heeft te weinig tijd om op dezelfde weg verder te gaan. De zoektocht naar financiële middelen en de uitwerking van de tifo's zijn niet meer te combineren met andere activiteiten.

Daar hoort een open brief bij:

"Om het nieuwe jaar in te zetten willen we jullie graag bedanken voor de steun die we afgelopen jaar mochten ontvangen. Het doet ons elke keer weer ongelofelijk veel deugd om te zien hoe onze 12de man een verschil kan maken op het Brugse veld en ver daarbuiten. We zijn er zeker van dat die steun voor Club ook dit jaar niet zal uitblijven.

Die boodschap van onvoorwaardelijke steun en passie brengen we inmiddels al 20 jaar. Jawel, Blue Army blaast in 2018 zo maar eventjes 20 kaarsjes uit. Al twee decennia lang kleuren we Jan Breydel! We hebben samen fan-tas-ti-sche momenten beleefd, momenten van ongekende vreugde, maar ook momenten waarop we als één familie steun bij elkaar moesten zoeken.

Maar 2018 wordt ook het afscheidsjaar van Blue Army. Twintig jaar is een hele poos en het is prachtig dat wij eigenhandig generaties met elkaar hebben kunnen verbinden binnen de liefde voor ‘de Club’. We kijken dan ook vol trots terug op de afgelopen 20 jaar. Want we zijn in onze initiële opzet geslaagd: onze boodschap van positief supporteren wordt door heel wat fans uitgedragen. Op die manier zorgden we er mee voor dat de Clubfan met plezier naar Brugge afzakt om daar met jong en oud als één blok achter Club te gaan staan. En dat is de laatste jaren net de kracht van Club, dat maakt Club zo speciaal: de fans!

Tot onze 20ste verjaardag in september blijven we verder gaan zoals de afgelopen jaren: met heel veel inzet en passie! Met Club op kop richting de play-offs willen we knallen in die cruciale matchen. Onze plannen liggen al klaar en we zullen ze met veel goesting uitvoeren. We willen de komende maanden nog steeds alles geven om in schoonheid te eindigen, samen met jullie.

Als laatste willen we heel graag nog een woordje van dank zeggen aan alle vrijwilligers, medewerkers, supporters, alle mensen bij Club zelf en vooral onze leden. Zonder jullie zou 20 jaar Blue Army nooit een feit zijn geweest. Dus ‘nen dikke merci’ voor alles en we hopen dat de boodschap van Blue Army nog lang zal uitgedragen worden door de Clubfans, door er elke match trouw en passioneel te staan, en altijd volop achter Club!"

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes