"Mourinho en Conte zijn allebei gek geworden"

11 januari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
José Mourinho en Antonio Conte deelden de laatste tijd speldenprikjes uit. De Italiaan Fabio Capello laat zich uit over de vete tussen de trainer van Manchester United en Chelsea.

“Het Chelsea-tenue maakt managers nerveus", aldus de 71-jarige Capello tegenover Sky Italia. "We herinneren ons nog allemaal de opgewondenheid bij Mourinho toen hij daar nog trainer was. Conte doet nu precies hetzelfde als Mourinho, we herinneren ons allemaal nog wel dat Mourinho op het veld door zijn knieën ging of het op een rennen zette na een overwinning."

“Ik denk dat Conte zich nog niet heeft gerealiseerd wie hij precies tegenover zich heeft. Naar mijn mening had hij maar één ding moeten zeggen. Als Conte inderdaad het woord ‘seniel’ heeft gebruikt, heeft hij zeker een fout gemaakt. Ik denk dat Mourinho echter zo goed in de discussie is en misschien probeert hij ook de aandacht af te leiden van zijn team.”

“Ze zijn allebei gek geworden, ik had nooit verwacht dat het zo ver zou gaan. Maar je moet onthouden dat Mourinho heel slim is met dit soort dingen. Je moet erg goed Engels kunnen spreken. Ik zou altijd een vertaler bij me willen hebben die ik vertrouw, aangezien je woorden in het Engels op een andere manier opgevat kunnen worden. Het is erg gevaarlijk om de confrontatie aan te gaan met Mourinho”, besluit Capello.

Fabio Capello is momenteel aan de slag bij het Chinese Jiangsu Suning FC.

MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes