Club Brugge brengt bod uit bij Standard

12 januari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Ivan Leko stelde op het einde van de winterstage in Sotogrande dat het huiswerk van Club Brugge klaar is. In principe zouden er geen inkomende transfers meer volgen. Maar de Bruggelingen brachten een bod voor Alexander Scholz uit!

De Deense centrale verdediger komt weinig aan spelen toe onder de leiding van Ricardo Sa Pinto. Volgens Het Nieuwsblad pakte Club Brugge met een bod van 1 miljoen euro uit. Ivan Leko speelde bij Lokeren nog samen met Scholz.

Standard vroeg 2 miljoen euro en zou aan Vincent Mannaert duidelijk gemaakt hebben dat Scholz nu 4,5 miljoen euro kost. Omdat Anderlecht en Girondins Bordeaux belangstelling zouden tonen.

Volgens La Meuse stapte Alexander Scholz woedend naar sportief directeur Olivier Renard. Scholz stuurde daarna zijn kat naar de training.

Vijf keer aan de aftrap, vijf invalbeurten. Alexander Scholz zit dit seizoen nog maar aan 504 speelminuten in de Pro League. De Deense centrale verdediger ligt tot 30 juni 2019 onder contract op Sclessin. De voormalige speler van Vejle BK, Stjarnan en Sporting Lokeren is bezig aan zijn vierde seizoen bij de Rouches.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes