Marc Coucke: "Al die zever..."

12 januari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Bij de voorstelling van Marc Coucke als nieuwe eigenaar viel te horen dat de overname pas op 1 maart zou beginnen. Velen geloven daar niet in. Coucke zou achter de schermen wel wat dingen bijsturen bij Anderlecht.

Marc Coucke wil KV Oostende niet zomaar aan de kant schuiven. De wintermercato, een nieuw management, nieuwe aandeelhouders, dat vraagt tijd. Vanaf 1 maart maakt hij de overstap naar Anderlecht. Tot die tijd zijn Herman Van Holsbeeck & co aan zet.

"Sinds de persconferentie heb ik niet meer met Herman Van Holsbeeck gesproken. Zelfs niet toen Anderlecht in La Manga naast ons trainde! Ik moei mij niet, dat zien jullie toch zelf ook?", citeert HLN Marc Coucke.

"We hebben contractueel dingen afgesproken. Opdat ze niet plots 100 miljoen euro schulden hebben en dat ze me geen 27 spelers geven van wie ik nog nooit gehoord heb. Ik zie dat ze zich mooi aan die afspraken houden en ze zich zo goed mogelijk voorbereiden voor de terugronde. Fair enough, dus ik moei me niet."

"Zij die zeggen dat ik dat wel doe, zijn meestal mensen die zelf boter op hun hoofd hebben. Al die zever... Is het niet fantastisch dat iemand zich eens aan de regels houdt?"

Volgens La Dernière Heure zal Marc Coucke aandeelhouder bij KV Oostende blijven, voor 9 procent. Bij Anderlecht is hij de hoofdaandeelhouder, samen met Joris Ide.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je supporters het gevoel geeft dat ze klanten zijn, ben je verloren."

Manager Borussia Dortmund

Meer voetbalquotes