Geen zorgen maken over Antwerp-Club Brugge

16 januari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Kan de topper tussen Antwerp en Club Brugge wel plaatsvinden? Op de Bosuil kwam een schrijven binnen van de KBVB, waarin extra veiligheidsmaatregelen gevraagd worden voor de nieuwe hoofdtribune. Bij de Great Old liggen ze niet echt wakker van een mogelijke afgelasting.

Volgens woordvoerder Thomas Deckers gaat het om routinezaken, die elke club voorgelegd krijgt. Antwerp nam die tribune pas recent in gebruik. Andere ploegen zouden die instructies opgelegd krijgen in het tussenseizoen. Het zou dus een storm in een glas water zijn.

"Alle vergunningen zijn alvast in orde, dus Tribune 1 mag wel degelijk open", luidt de reactie in Gazet van Antwerpen. "En als er zaken nog niét helemaal rond zijn, gaan we die leemtes vullen. We gaan er dus van uit dat we zondag spelen, met een open hoofdtribune."

In het allerslechtste scenario zal Antwerp-Club Brugge afgewerkt worden zonder supporters en sponsors in Tribune 1. Maar de bal zal dus wel degelijk aan het rollen gaan zondag. Tenzij de weergoden er anders over zouden beslissen.

Antwerp staat vierde met 34 punten. Club Brugge is koploper in de Pro League met 53 punten en dacht in de wintermercato aan Matheus Borges en Ivo Rodrigues als mogelijke nieuwkomers. Beide spelers lopen echter nog bij Antwerp rond. Jens Teunckens trok van Club naar Antwerp, dat ook belangstelling toont voor Lior Refaelov.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik wil een team met inzet zien. Het talent hebben we, maar alleen daarmee komen we er niet."

Roberto Martinez

Meer voetbalquotes