Scholz naar Club Brugge? Mannaert schept duidelijkheid

16 januari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Aleksander Scholz is een target voor Club Brugge, maar Standard wil boter bij de vis. CEO Vincent Mannaert is duidelijk over een mogelijke transfer van de verdediger.

"Met De Bock en Mera weg in combinatie met het feit dat Decarli wat last heeft en Vanlerberghe lichtgekwetst is, hebben we verdedigend niet zo veel opties meer. Nadat we hadden opgevangen dat Scholz mocht vertrekken bij Standard, hebben we een poging gewaagd. Het is een speler die we kennen en die naast andere opties die we volgen, onder bepaalde voorwaarden interessant kan zijn", zei hij aan Het Laatste Nieuws.

Er is ook een andere speler in beeld. "Het is vooral aan Standard en Scholz zelf om onderling uit te maken welke richting ze uit willen, maar laat ons zeggen dat hun antwoord er voor gezorgd heeft dat we bij een andere buitenlandse piste dezelfde stappen ondernomen hebben als bij Scholz (een bod van 1 miljoen euro, red.). Zoals steeds zijn wij bezig met verschillende dossiers. Maar eens die extra verdediger er is en er geen spelers meer vertrekken, is onze kern uitgebalanceerd genoeg om verder de strijd aan te gaan."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Als je supporters het gevoel geeft dat ze klanten zijn, ben je verloren."

Manager Borussia Dortmund

Meer voetbalquotes