Volgt hij Devroe en Coucke? "Weigerde Anderlecht al twee keer"

16 januari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Vanaf 1 maart is Marc Coucke de voorzitter van RSC Anderlecht en de kans is groot dat Luc Devroe de nieuwe manager van de Brusselaars zal worden. Komt er nog een derde kracht over van KV Oostende?

Commercieel directeur Patrick Orlans lijkt bij KVO te blijven. "Ik zit 27 jaar in het voetbal en sta voor de uitdaging van mijn leven. Toen ik bij Racing Club Heirnis Gent begonnen was, vroeg Constant Vanden Stock op mijn dertigste om naar Anderlecht te komen. Op mijn 40ste gebeurde dat opnieuw toen we Europees speelden met Eendracht Aalst. Twee keer heb ik geweigerd, dan zou ik zot zijn om het nu op mijn 62ste wel te doen.

Hij ziet een grote uitdaging bij de kustploeg. "Liever daag ik de sponsors en de supporters van KVO uit met de slogan: 'Ik blijf KVO.' Nu gaan we het eens doen zonder Marc... Al zal dat niet simpel zijn. In geen enkel bedrijf kan je met de glimlach een schuld van 20 miljoen opbouwen als investering. Marc heeft ons kansen geboden: onze format en beleving zijn uniek. En die willen we nu handhaven en nog beter maken."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes