Danny Boffin duikt de politiek in

16 januari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Danny Boffin kende een mooie voetbalcarrière met clubs als Anderlecht, FC Metz, Standard en STVV. De trainersloopbaan vergaat minder vlot en hij is nu op de sukkel met Patro Eisden.

De ex-Rode Duivel stapt in de politiek. Hij is één van de kandidaten van de nieuwe partij Sterk Sint-Truiden. Boffin gaf tekst en uitleg in HBvL.

"Het was tijdens meetings dat ik een overtuigd aanhanger werd van Sterk Sint-Truiden. Een transparant beleid, een sober bestuur, opkomen voor de lokale handel, er zijn voor iedereen en een controleorgaan opzetten, aangaande fraude, zowel op financieel als sociaal vlak en ook migratie", zegt Boffin.

Boffin is ook voorstander voor legalisering van softdrugs. "Zoals het nu loopt, is er geen controle meer. Wij zijn een stad met een groot drugsprobleem. Het heeft geen zin om dat nog langer te ontkennen. Het is mijn overtuiging dat met een gecontroleerde legalisering zowel het probleem als de criminaliteit er rond aangepakt kan worden. Dat het niet lukt op de oude manier, is na al die jaren wel bewezen", zegt Danny Boffin.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Plaats een reactie

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes