Antwerp Engels, Beerschot Wilrijk zuiders?

17 januari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Antwerp keerde vorige zomer terug naar eerste klasse. Beerschot Wilrijk maakt een reŽle kans op promotie, als winnaar van de eerste periode in de Proximus League. Mo Messoudi hunkert net als de supporters naar een 'Derby van 't Stad'.

De 34-jarige middenvelder is geboren in Wilrijk en genoot zijn jeugdopleiding bij Hoboken SK, Beerschot VAV, SK Beveren en Germinal Beerschot. Bij die laatste ploeg draaide hij vijf seizoenen mee in de A-kern, om via Willem II, KV Kortrijk, AA Gent, OHL, Zulte Waregem en Raja Casablanca in 2016 terug op het Kiel te belanden.

"Het is cool om voor Antwerp te supporteren. Ik ken veel supporters van Antwerp en ik gun hen het succes. Ze hebben een gat gevuld dat de voorbije jaren was ontstaan", stelt de zesvoudige Belgische U21-internatoinal tegenover Sport/Voetbalmagazine.

"We hebben ťťn ding met hen gemeen: we snakken naar een derby op het hoogste niveau. De enige echte derby in BelgiŽ is dat trouwens. De weg die wij afleggen en de manier waarop is een huzarenstukje."

"De resultaten zijn er, maar niet met voetbal waar ze bij ons zouden voor warmlopen. Antwerp staat voor strijd en Engels voetbal, onze supporters zien liever zuiders voetbal."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes