Club Brugge in zee met Italiaanse doelman?

18 januari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Ludovic Butelle nam afscheid bij Club Brugge, Jens Teunckens is uitgeleend aan Antwerp. Bij Club zijn ze koortsachtig op zoek naar een tweede nieuwe keeper, na de Rus Vladimir Gabulov. Want Ethan Horvath kan en wil aan een nieuw avontuur beginnen.

Club Brugge kwam niet tot een akkoord met Besiktas over de financiŽle voorwaarden voor Denys Boyko - die al in BelgiŽ was. Boyko keerde terug naar Turkije.

Als Ethan Horvath Club Brugge verlaat, blijven Vladimir Gabulov en Guillaume Hubert over. Nicola Leali zou een optie zijn. De Italiaanse doelman speelde op huurbasis bij Zulte Waregem. Na de terugkeer van Samy Bossut hebben ze Leali niet meer nodig. Leali hoort toe aan Juventus.

Leali kwam slechts in zes competitiematchen in actie met Zulte Waregem. Toen Leali bij Zulte Waregem vertelde Gianni De Bos het volgende aan de Krant van West-Vlaanderen: "Leali is 1m92 groot en heeft een mooi atletisch profiel. Hij werkte goede testen af inzake sprongkracht en dergelijke. Daarnaast beschikt hij Ė ondanks zijn jonge leeftijd Ė al over heel wat ervaring in Europese topcompetities."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Hollanders liggen er uit en wij zijn nummer 1, laat ons even blij zijn."

Vincent Kompany

Meer voetbalquotes