Neymar uitgefloten door eigen fans

18 januari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Bij een 7-0 voorsprong tegen Dijon kreeg PSG een strafschop. De fans scandeerden de naam van Edinson Cavani, die in het Prinsenpark een nieuw clubrecord kon vieren. Maar Neymar eiste de penalty op.

De fans floten de Braziliaanse aanvaller uit. Een reactie waar Neymar weinig begrip voor op kon brengen. Hij stapte boos van het veld en weigerde interviews te geven.

Dus was het aan zijn ploegmaten en trainer om het (zoveelste) brandje te blussen. "Ik denk niet dat hij boos was toen hij van het veld liep", stelt Thiago Silva bij Canal+. "Er waren sommige supporters die tegen hem waren, maar het belangrijkste is het eindresultaat en de winst. En voor Edi komt dat record wel. Hij scoort continu."

"Neymar nam de strafschop, maar Cavani krijgt nog wel andere kansen om te scoren", stelde trainer Unai Emery.

Met 157 doelpunten nestelde Edinson Cavani zich naast Zlatan Ibrahimovic als beste doelschutter van PSG. Als Cavani die 8-0 had kunnen maken tegen Dijon was hij de nieuwe recordhouder geworden, voor het oog van de eigen fans.

De fans van PSG storen zich aan het eigengereide gedrag van Neymar. Bij FC Barcelona deelde Lionel Messi regelmatig doelpunten uit aan Neymar, als die nog niet gescoord had. Neymar denkt bij PSG vooral aan zijn persoonlijke statistieken.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes