Analist verwacht nog woelige tijden bij Belgische topclub

18 januari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Club Brugge zit op titelkoers en mag zich opmaken voor de halve finales in de Beker van België. Rust, ambitie en strijdlust regeren. Bij Anderlecht is het andere koek. Ze doken de winterstop in met een achterstand van dertien punten op Club. De beloofde nieuwkomers zijn er nog niet.

"Wie Club nog kan bedreigen? Goh, je zou toch denken Anderlecht, maar daarvoor zal die ploeg toch snel een regelmaat moeten vinden die boven die van Club gaat. Voorlopig is hen dat zeker nog niet gelukt. Het is afwachten wat de huidige transferperiode nog zal brengen", stelt Geert De Vlieger in De Weekkrant.

"Los daarvan zal Anderlecht de komende weken op sportief vlak toch een zekere stabiliteit aan de dag moeten leggen. In deze periode zal het er wellicht sowieso nog een paar keer stormen, met de overname door Marc Coucke op 1 maart."

Blijft Herman Van Holsbeeck? Komt Luc Devroe? Komen er extra middelen om volgend seizoen spelers aan te trekken? De supporters zullen nog een tijd op de antwoorden moeten wachten.

"Volgens mij zal alles eraan gedaan worden om op sportief vlak een redelijk rustige periode tegemoet te gaan. Dat kan alleen door bijna iedere week te winnen", stelt De Vlieger.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes