Meunier neemt Neymar in bescherming

18 januari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
PSG blikte woensdagavond Dijon in met 8-0. Man van de match was Neymar, de Braziliaan scoorde vier keer en gaf twee assists. Toch kreeg hij boegeroep van de thuisfans over zich heen.

Toen het 7-0 was kreeg PSG een strafschop. De thuisfans wilden dat Edison Cavani die voor zijn rekening nam. De Uruguayaan kon zo zijn 157ste doelpunt kunnen maken voor de Franse topclub, een record. Maar Cavani bleef steken op een treffer tegen Dijon. Zo deelt Cavani het record voor 156 doelpunten met Zlatan Ibrahimovic.

Neymar zette de strafschop om maar werd uitgefloten door een deel van het publiek. Thomas Meunier stond negentig minuten tussen de lijnen bij Paris-Saint Germain. De Rode Duivel begrijpt de reactie van het publiek niet.

"Als hij de bal aan Edinson had gegeven, dan zou dat mooi geweest zijn. Maar als het nu niet gebeurd is, dan zal het zondag wel zo zijn. Edinson zal het record verpulveren. Of Neymar op de hoogte was van het record? Geen idee."

Neymar was niet opgezet met het boegeroep. "Hij was misschien wat rancuneus. De meeste spelers reageren op die manier. Als je 4 keer scoort en 2 assists geeft, dan is zo'n reactie van de supporters wat ondankbaar", aldus Meunier tegenover RMC Sport.


MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes