Mulder haalt uit naar Anderlecht: "Zelden zoiets doms gezien"

12 februari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Landskampioen RSC Anderlecht ging onderuit op het veld van KV Oostende (2-0). Analist Jan Mulder weet wat paars-wit nodig heeft.

"Vanhaezebrouck analyseerde Oostende-Anderlecht zo: ' Mijn spelersgroep is op dit moment een dode bende. We hebben aanstekers nodig.' Waarvoor, Hein? En als je gelijk hebt: waar zijn goeie aanstekers zo gauw te vinden? De tijd vliegt en de situatie wordt met de dag nijpender", aldus Jan Mulder in Het Laatste Nieuws.

"We kunnen nog diep vallen', waarschuwde de trainer van Anderlecht. Zeker. Op deze manier door knoeiend, dreigt paars-wit voor de eerste keer in vijftig jaar Europees voetbal te missen. Wat te doen? 'Er verandert niets als ik vertrek', zei de coach toen letterlijk op de persconferentie aan de inktzwarte kust bij Oostende. Niemand die aan het vertrek van Hein Vanhaezebrouck dacht, geen sterveling. Nu denk ik eraan."

"Zou een voortijdig vertrek echt door Hein’s hoofd spelen? Hij is moedeloos, meer niet. Ik word dat bij het kijken naar twee paars-witte spitsen ook, moedeloos. Teodorczyck en Ganvoula bezitten de kwaliteit voor 1B, niet voor een topclub in de Pro Jupiler League."

"Anderlecht heeft geen aanstekers nodig, maar voetballers. Aanstekers, aanjagers en rotsen in de branding kunnen geen onversneden klasse vervangen, de roep om een 'leider' die het elftal 'op sleeptouw neemt' is zinloos. Het ontbreekt RSC Anderlecht aan voeten met techniek. De verkoop van Sofiane Hanni halverwege dit onzalige seizoen? Zelden zoiets doms gezien."MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Er is maar één moment dat je op tijd kunt komen. Ben je er niet, dan ben je óf te vroeg, óf te laat."

Johan Cruijff

Meer voetbalquotes