Eden Hazard leidt Chelsea uit de penarie

13 februari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Na twee nederlagen op rij kwam Antonio Conte zwaar onder vuur te liggen. De Italiaanse trainer stuurde zijn spelers enkele dagen op verlof en hoopte dat Chelsea beter zou doen tegen West Bromwich Albion. Eden Hazard gaf het goede voorbeeld.

Met 0-3 verliezen tegen Bournemouth plus 4-1 bij Watford, dan hangt er elektriciteit in de lucht. Er moest kost wat kost gewonnen worden tegen degradatiekandidaat West Bromwich Albion. En liefst met een ruime marge.

Geen Alvaro Morata in de elf, dus mocht nieuwkomer Olivier Giroud voor het eerst starten. Het klikte goed met Eden Hazard, die in de rug van Giroud mocht spelen.

Hazard kwam op de rand van het penaltygebied aan de bal, combineerde met Giroud en mikte de bal in de verste hoek (1-0).

Na een klein uur spelen besloot Conte alsnog Morata te brengen voor Giroud en met de Spanjaard binnen de lijnen stelde Chelsea de overwinning in een tijdsbestek van slechts acht minuten alsnog veilig.

Victor Moses zorgde in de 63e minuut voor de 2-0 na een combinatie met Fàbregas, voordat Hazard op zeer fraaie wijze de eindstand bepaalde. De Man van de Match trok vanaf de rechterkant van het veld naar binnen en besloot vervolgens met een verwoestende uithaal in de korte hoek.

Eden Hazard staat inmiddels op 11 doelpunten in 23 competitieoptredens dit seizoen.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Trainers zeggen vaak dat ze niet op een job azen uit respect voor de collega die er aan de slag is. Dat is bullshit!"

Arnar Vidarsson

Meer voetbalquotes