Ex-trainer snapt niets van transfer Anderlecht

13 februari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Het brandt bij RSC Anderlecht. De titelstrijd is heel ver weg en de Brusselaars mogen zich zorgen maken over de tweede plaats. Voormalig trainer Ariël Jacobs kijkt met een kritische blik naar het transferbeleid.

Pakt Hein Vanhaezebrouck het goed aan door zijn spelers in de media aan te pakken? De meningen zijn verdeeld. Hij moet echter ook maar roeien met de riemen die hij ter beschikking heeft.

Jan Mulder vindt het 'not done' dat Anderlecht Sofiane Hanni liet gaan. Een speler die dat tikje extra kon brengen. Nu moet Hein Vanhaezebrouck vooraan de strijd aangaan met een zieltogende Lukasz Teodorczyk, Silvère Ganvoula en de jonge Dauda. Lazar Markovic is geen spits en kwam met een grote conditionele achterstand toe.

Ariël Jacobs snapt niet dat een club als Anderlecht vorige zomer Silvère Ganvoula wegplukte bij Westerlo. Die kreeg een meerjarig contract, werd uitgeleend aan KV Mechelen, speelde er weinig, en keerde in januari terug.

"Hij was toch niet bepaald impressionant bij Westerlo?", stelt Jacobs bij La Capitale. "In mijn ogen heeft Ganvoula niet het gewenste niveau om titularis te zijn bij Anderlecht. Hij kan hooguit gebruikt worden als invaller, op een moment dat er wat meer ruimte ligt. Al maakt Anderlecht zulke situaties niet vaak mee."

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes