STVV lust scheidsrechter niet (meer)

13 februari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Bij STVV zijn de scheidsrechterlijke dwalingen grondig beu. Het lijstje van omstreden fases, die in het nadeel van de Kanaries uitdraaien, wordt alsmaar langer. In de uitmatch tegen AA Gent mocht de thuisploeg scoren na een duidelijke handsbal. Het Truiense tegenoffensief werd in de kiem gesmoord met een uitsluiting van Kitsiou.

Te veel is trop en trop is te veel, zeggen ze in Haspengouw. Voorzitter David Meekers heeft in een schrijven aan scheidsrechtersbaas Johan Verbist duidelijk gemaakt dat ze dit seizoen liever niet meer Christoph Dierick bij wedstrijden van STVV zien opduiken.

Twee jaar geleden kende Dierick een omstreden strafschop toe in een duel tussen Anderlecht en STVV. De partij was één minuut bezig en er volgde een licht contact tussen Yvan Erichot en Dodi Lukebakio, meldt Het Belang van Limburg. Dierick kende een strafschop toe aan Anderlecht.

Jonas De Roeck gaf na de partij tegen AA Gent al aan dat het frustrerend werken is bij een kleinere club, omdat de arbitrage meer de kant van de grote clubs zou kiezen.

Vrijdag is het STVV-Anderlecht. De scheidsrechter zal aandachtig gevolgd worden...

Eerder dit seizoen kon de arbitrage al in vraag gesteld worden bij Club Brugge-STVV en STVV-KV Kortrijk.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes