Arsenal moet de Europa League winnen

13 februari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Geen Arsenal in de Champions League. De Gunners lijken er dit seizoen opnieuw naast te grijpen, want de achterstand op de nummer vier bedraagt acht punten. Ex-aanvaller Ian Wright weet wat de Gunners nu moeten doen.

"Ze moeten de Europa League winnen, dat is de enige weg terug naar de Champions League", stelt Ian Wright in The Sun. "Via de competitie lijkt het onmogelijk om nog plaatsing voor de Champions League voor elkaar te krijgen. De nederlaag tegen Tottenham Hotspur heeft aan die hoop wel een einde gemaakt."

"Aangezien ze ook defensief fouten blijven maken, lijkt het me onmogelijk dat het Arsenal nog lukt. Het lijkt alsof ze niet leren of verbeteren en dat is heel frustrerend. De fans werden weer enthousiast door de komst van Pierre-Emerick Aubameyang en Henrikh Mkhitaryan, maar ze maken nog steeds dezelfde fouten."

De Europa League winnen belooft geen makkie te worden, want er zitten ook namen als Atlético Madrid, Napoli en Borussia Dortmund in de race. Maar eerst is er het Zweedse Östersunds.

"Ik denk dat ze dat wel zullen redden", merkt Wright op. "Een goede reeks zou Wenger echt helpen, het zou de club een boost geven. Maar dit Arsenal heeft al moeite met Swansea City, laat staan als ze in de Europa League Napoli, Borussia Dortmund of Atlético Madrid treffen."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes