Keeper voelt zich klaar voor Belgische topclub

13 februari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Club Brugge, Standard, Racing Genk, AA Gent, Hendrik Van Crombrugge kwam al bij een aantal clubs in beeld. De 24-jarige Leuvenaar staat echter nog bij AS Eupen onder de lat.

De vooormalige jeugdspeler van Meensel-Kiezegem, Houtem, KVK Tienen, STVV en Standard pikte in 2011 zijn eerste match in eerste klasse mee, in het keepershirt van STVV. Na dat seizoen belandde hij bij AS Eupen. De Panda's staan, met nog vier wedstrijden te spelen, op de laatste plaats, op één punt van KV Mechelen.

Van Crombrugge is nu even niet met zijn toekomst bezig. Hij wil graag het behoud verzilveren in de Pro League. "Daarna kan ik misschien een stap hogerop zetten om me op sportief vlak verder te kunnen ontwikkelen", stelt Van Crombrugge tegenover de RTBF.

Dat zou Club Brugge kunnen zijn, dat dit seizoen al toe is aan zijn vijfde 'eerste keeper'. Kenneth Vermeer wordt gehuurd van Feyenoord.

"Welke doelman ook naar Club Brugge trekt, zijn prestaties zullen er door een grote loep bekeken worden. Als je een foutje maakt, wordt dat enorm uitvergroot. Zo komt elke keeper er zwaar onder druk te staan."

Van Crombrugge ligt tot midden 2020 onder contract aan de Kehrweg.
Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes