Dembélé eet te veel fastfood

14 februari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
In het topvoetbal gaan gigantische bedragen om. Spelers verdienen fortuinen. Honderd procent met je job bezig zijn - rust nemen, verzorging, gezonde voeding - hoort er echter al te vaak niet bij.

Bij FC Barcelona kunnen ze daarover meespreken. De Catalaanse club plukte Ousmane Dembélé voor 105 miljoen euro weg bij Borussia Dortmund en kregen er nog niet veel voor terug. Dat bedrag kan trouwens nog oplopen, als Dembélé beter zou presteren.

Volgens de Spaanse krant El Mundo Deportivo heeft Barcelona de aanvaller een persoonlijke kok toegewezen, zodat Dembélé stopt met het verorberen van louter fastfood.

Ook heeft de Catalaanse grootmacht er naar verluidt voor gezorgd dat het toptalent, die veel stress zou kennen, op ieder moment van de dag bij zijn huis een dokter en een beveiliger bij zich kan hebben als hij daarom vraagt.

Mundo Deportivo claimt dat Barcelona Dembélé aan het pamperen is, zodat hij zich meer op zijn gemak gaat voelen in Catalonië en in het eerste elftal van Barcelona.

De twintigjarige aanvaller zou regelmatig vrienden over de vloer hebben met wie hij fastfood eet. Met de komst van onder meer een kok moet Dembélé weer uitgebalanceerde, gezonde maaltijden gaan eten.

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Wat Yannick Ferrera met een allegaartje van buitenlanders en onervaren spelers doet, is zéér knap."

Jacques Sys

Meer voetbalquotes