Ivan Leko: "Voor de derde keer op rij"

18 februari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Club Brugge bleef tegen Racing Genk op een 2-2 gelijkspel steken. De derde puntendeling op rij, na Charleroi en Waasland-Beveren. Dat knaagt.

Ivan Leko zag een wedstrijd tussen twee ploegen die wilden voetballen. "Qua energie, beleving, passie en kwaliteit van voetbal waren we goed. We scoorden twee keer en creëerden veel kansen, maar toch heb ik het gevoel dat we twee punten verloren hebben. En dat al voor de derde keer op rij."

"Aan de ene kant is het positief qua voetbal, maar aan de andere kant is het jammer dat we dit soort matchen niet konden afsluiten zoals we wilden. We moeten gewoon verder doen op dit elan en wachten op een kantelmoment qua resultaat", merkte Ivan Leko na afloop op.

"In voetbal is het belangrijk om te scoren en geen tegengoals te krijgen. We waren echter niet efficiënt in beide boxes. We zouden ook de bus kunnen parkeren en anti-voetbal spelen, maar dat is niet de filosofie van Ivan Leko en ook niet die van Club Brugge. Ik geloof in totaalvoetbal en wil zo wedstrijden proberen winnen. We blijven dan ook geloven in wat we doen."

Club Brugge moet naar Standard en krijgt dan KV Kortrijk op bezoek in het Jan Breydelstadion. Standard kegelde Club uit de halve finales in de Beker van België. Ze sluiten de reguliere competitie af met een trip naar STVV, waar Ivan Leko vorig seizoen trainer was.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Premier League is de belangrijkste bondgenoot van de Rode Duivels"

François Colin

Meer voetbalquotes