De Boeck blij met reactie supporters

18 februari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Glen De Boeck vloog in de loop van het vorige seizoen buiten bij Excel Moeskroen en keek maandenlang langs de zijlijn toe. Hij kreeg de kans op eerherstel bij KV Kortrijk, vijftien kilometer verderop, en grijpt die met beide handen. Play-off 1 wenkt!

KV Kortrijk voor en sinds Glen De Boeck, dat is dag en nacht verschil. Het klassement spreekt voor zich. Na een 0-1 zege bij Lokeren staan de Kerels (voorlopig) vijfde. Met nog drie matchen te spelen, zit een deelname aan Play-off 1 er ik in.

"We hebben nog twee thuiswedstrijden, als we die allebei kunnen winnen, dan ga ik ervan uit dat we Play-off 1 spelen", stelt de voormalige Rode Duivel.

Eerst is er de beladen thuismatch tegen Zulte Waregem. Na een trip naar Club Brugge volgt nog een duel in het Guldensporenstadion tegen Sporting Chaleroi.

"Dat de supporters mijn naam scandeerden deed deugd", merkt De Boeck op na de driepunter in Lokeren. "Je moet daar als coach van profiteren, want je weet ook dat het zo weer een pak minder kan gaan in een trainerscarrière."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Zonder passie haal je nooit je volledige rendement"

Peter Maes

Meer voetbalquotes