"Vermoeiend trainer te zijn en zeker bij een club als Real Madrid"

18 februari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Real Madrid doet het goed in de Champions League, in LaLiga is het echter andere koek. Zinédine Zidane voelt zich nog goed bij de Koninklijke en denkt zeker niet aan een ontslag. Maar hij lijkt ook niet van plan nog jaren trainer te blijven in het Santiago Bernabéu.

"Het is erg vermoeiend om trainer te zijn en dat geldt zeker voor een club als Real Madrid. Het moment van verandering zal er op een gegeven moment komen, voor zowel de spelers als de coach, maar op dit moment is dat nog niet gebeurd", stelt de huidige coach van Cristiano Ronaldoin gesprek met AS.

"Ik wil het einde van het seizoen bereiken, verder denk ik nergens aan. Ik ben ook niet geïnteresseerd in andere gesprekken die niets met mijn dagelijkse taak te maken hebben."

Real Madrid staat momenteel op de vierde plaats in LaLiga en heeft een achterstand van twintig punten op koploper Barcelona, dat wel twee wedstrijden meer gespeeld heeft. Leganés maakte eind vorige maand een einde aan de Copa del Rey-deelname van de grootmacht, dat zich wel een goede uitgangspositie heeft verschaft om de kwartfinale van de Champions League te bereiken, met een 3-1 zege tegen PSG.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is soms een achterbakse wereld waar weinig mensen echt zeggen waar het om draait."

Jelle Van Damme

Meer voetbalquotes