AA Gent wil een gezonde Neto

18 februari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Renato Neto bereikte in juli een akkoord met Brighton & Hove Albion. De medische testen speelden echter voor stoorzender. De Braziliaanse Belg ging opnieuw onder het mes. Zijn revalidatie schiet goed op. Zien we Neto terug in Play-off 1?

De ervaren middenvelder sloot na knieproblemen terug bij de groep aan. Maar Yves Vanderhaeghe niet meteen rekening met Neto's diensten in de nacompetitie.

"We moeten nog voorzichtig zijn, nu de schroeven en de plaatjes operatief verwijderd zijn, maar ik denk dat het wel goed komt", citeert Het Nieuwsblad de Gentse coach. "De Play-Offs? Nee, we willen op termijn weer een gezonde Neto, daar gaan we op focussen."

De voormalige speler van Sporting Lissabon, Cercle Brugge en Videoton kwam in 2012/2013 aan achttien wedstrijden in het shirt van AA Gent. Na drie seizoenen bij Atlético Monte Azul keerde hij terug naar de Buffalo's, waar hij nog tot midden 2019 onder contract ligt.

Brighton & Hove Albion was naar verluidt bereid om zo’n zes miljoen euro - een recordbedrag voor de club - neer te tellen voor Neto.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"De Hollanders liggen er uit en wij zijn nummer 1, laat ons even blij zijn."

Vincent Kompany

Meer voetbalquotes