170 miljoen euro voor transfer Eden Hazard?

18 februari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Eden Hazard is bezig aan zijn zesde seizoen bij Chelsea en ligt er tot midden 2020 onder contract. Of hij na deze zomer nog bij The Blues speelt, wordt afwachten. Want er duiken nieuwe speculaties over een transfer op.

De Rode Duivel zou op de verlanglijst staan van Manchester City, meldt The Sun. Chelsea zou alleen over een transfer met The Citizens willen praten als Sergio Agüero in de deal betrokken wordt. Man City zou het bij een bod van 170 miljoen euro willen houden.

Real Madrid ziet Hazard ook graag komen. De Koninklijke zou 115 miljoen euro beiden, meldt Sunday Express. Chelsea zou er dan wel Gareth Bale bij kunnen krijgen.

Eden Hazard kijkt de kat rustig uit de boom. "Ik lig nog 2,5 jaar onder contract bij Chelsea en voel me er goed”, vertelt Hazard in een gesprek met Telefoot. "Het is nu al enkele jaren ik in verband word gebracht met Real Madrid. En als het Real niet is, is het Paris Saint-Germain."

"Als ik echt naar een andere club wil, dan ga ik. Maar voorlopig voel ik me prima bij Chelsea. De fans houden van me, mijn gezin heeft het naar zijn zin. We zien wel."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Voetbal is geen sport op leven en dood, het is meer."

Bill Shankly

Meer voetbalquotes