Malinovskyi: "Club Brugge verdiende niet te winnen"

18 februari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Racing Genk boekte een 2-2 gelijkspel bij Club Brugge, dat met een 40 op 42 in eigen huis aan de aftrap kwam. Een mooi resultaat voor de Genkies. Al stapte Ruslan Malinovskyi - die een penalty benutte - niet met een big smile de spelersbus op richting Midden-Limburg.

Volgens Dion Cools en Anthony Limbombe was dit een wedstrijd die Club Brugge altijd diende te winnen. Daar is het Ruslan Maliinovskyi het niet mee eens.

"Wij verdienden minstens een punt, misschien zelfs meer", stelt de Oekraïense middenvelder via het clubkanaal. "Alle ploegen hebben het moeilijk in Brugge. Alleen Charleroi kwam hier al een punt pakken."

"Een gelijkspel is goed voor Racing Genk. We kunnen elk punt goed gebruiken. Maar wij hadden vroeger kunnen scoren in de wedstrijd en bij hun doelpunten was er te weinig concentratie. We bleven echter voetballen en werkten hard als team."

"Club Brugge verdiende niet te winnen, we dwongen allebei kansen af en wij kenden meer pech."

Racing Genk krijgt Antwerp op bezoek en moet nog naar Waasland-Beveren. Daarna komt AA Gent op bezoek. Het wordt nog bikkelen voor een deelname aan Play-off 1. De Genkies hebben wel nog de bekerfinale tegen Standard om een Europees ticket te verzilveren.


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Trainers zeggen vaak dat ze niet op een job azen uit respect voor de collega die er aan de slag is. Dat is bullshit!"

Arnar Vidarsson

Meer voetbalquotes