Vijf voor twaalf voor Leander Dendoncker

19 februari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
In de zomermercato was er opnieuw belangstelling voor Leander Dendoncker. Met clubs die bereid waren meerdere miljoenen euro's op tafel te gooien. Maar niet alleen de fans morren. Roberto Martinez stelt zich ook vragen en bedenkingen.

In maart spelen de Rode Duivels tegen Saoedi-Arabië. De plaatsen in de WK-selectie worden duur. Kan Leander Dendoncker, in zijn huidige vormpeil, wel mee naar Rusland?

“Dendoncker is nog jong (22, red.). In de jongste twee transferperiodes zat hij telkens in het midden van speculaties over nieuwe clubs. Dat moet hij dringend achter zich laten. Dat gebeurt met een jonge speler, maar hij moet nu wel reageren. Hij moet zich herpakken", waarschuwt Martinez.

"Ik ga hem nu heel goed volgen. Hij weet dat hij zich zal moeten laten zien om in de selectie te geraken, dat is evident. Hij weet dat er concurrentie is. Leander heeft het voordeel dat hij op verschillende posities kan spelen. Hij moet er zich van bewust zijn dat hij zich nu moet focussen op zijn prestaties op het veld.”

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik wil een team met inzet zien. Het talent hebben we, maar alleen daarmee komen we er niet."

Roberto Martinez

Meer voetbalquotes