"PO1 missen zou ontgoocheling zijn voor Gheysens"

19 februari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be
Met nog drie speeldagen voor de boeg strijden KV Kortrijk, KRC Genk, Antwerp FC, Standard, STVV en Waasland-Beveren voor een plaats in Play-off 1. De Great Old staat voorlopig zevende in de het klassement. KRC Genk, het nummer zes, heeft evenveel punten maar een beter doelsaldo. Kan RAFC nog een ticket voor PO1 afdwingen? 

Antwerp trekt volgende week voor een cruciaal duel naar de Genkse Luminus Arena. Nadien volgen nog AS Eupen (thuis) en RSC Anderlecht (uit).

"Bölöni mag nog honderd keer vertellen dat de top zes geen doel was - het klopt dat de Roemeen dat nooit uitsprak, maar hij is intussen zowat de enige in heel de club - nu nog naast de top zes vallen zou een serieuze kater zijn voor iedereen bij Antwerp", aldus Gazet van Antwerpen.

Het missen van PO1 zou een streep door de rekening zijn van sterke man Paul Gheysens. "Hij heeft intern nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij nog liever vandaag dan morgen tot de top van het Belgische voetbal behoort. In zijn hoofd was PO I een maand geleden al een evidentie."

"Als je vanaf speeldag vier tot en met speeldag 26 onafgebroken in de top zes staat, zal de ontgoocheling groot zijn als je er straks nog naast zou grijpen."
MK

Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Ik ben een rationeel persoon. Voorheen wist ik niet dat er bij voetbal zoveel emoties kwamen kijken."

Roland Duchâtelet

Meer voetbalquotes