"Club Brugge kan nog verder groeien"

23 februari 2018
instagram
© www.voetbalbelgie.be - DC
Club Brugge staat nog altijd met ruime voorsprong bovenaan in de Pro League. Over Michel Preud'homme wordt niet meer gesproken. De fans hebben Ivan Leko in hun harten gesloten. De 'Ivan Leko's army' gezangen in de tribunes spreken boekdelen. Leko blijft zichzelf: altijd meer willen.

De Bruggelingen pakken sinds de jaarwisseling minder punten. Leko klampt zich echter vast aan andere cijfers. Club creëert nog veel doelkansen en ze geven niet plots meer doelgevaar weg. Maar de ballen vliegen er vooraan minder vlot in, en achteraan wel.

"Soms gaat een bal binnen, soms niet. Geluk en de vorm van de spelers zijn bepalend", merkt Ivan Leko op zijn wekelijkse persbabbel op. "We kunnen op training dingen nabootsen, maar een training is nooit een match. Er is een verschil in stress, in intensiteit, in kwaliteit."

"Ik geloof dat Club Brugge nog een grote groeimarge heeft. Ons voetbal is beter dan vier maanden geleden, maar de resultaten zijn nu wat minder. Het kan op alle vlakken nog beter. Elke trainer moet ervoor zorgen dat elke speler tien tot vijftien procent beter wordt."


Voetbal België in je facebook nieuwsfeed?

Reageren is niet meer mogelijk

Laatste nieuws

ico-hottopics

Nieuws overzicht…

"Bob Peeters heeft het tactische vernuft van een in zilverpapier gewikkelde koeienvlaai"

Herman Brusselmans

Meer voetbalquotes